Arcus - Design luchtgordijn

v.a. € 5252,00

De Arcus serie zijn luchtgordijnen welke speciaal ontworpen zijn voor draaideuren. Deze kunnen zowel elektrisch als handmatig zijn. Met zijn halfronde ontwerp en verticale montage past het luchtgordijn mooi bij een draaideur.

De luchtgordijnen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Door de kleur aan te passen aan de kleur van uw draaideur zal het luchtgordijn nog minder opvallen.

Door het plaatsen van dit luchtgordijn zorgt u ervoor dat u minder warme lucht verliest aan de buitenlucht in de winter of koude lucht in de zomer. Op deze manier bespaart u dus direct op uw stroom en gas kosten.

Het slimme ontwerp van de unit zorgt voor een laag geluidsniveau, u zult van de unit dus geen onnodige hinder ondervinden in de entreeruimte van uw bedrijf.

De besturing vindt plaats d.m.v. de zeer uitgebreide maar eenvoudig bedienbare Ditronic (plus) controller. Meer informatie over de mogelijkheden van deze controller vindt u in het aparte datablad. Ook het koppelen van meerdere luchtgordijnen of het aansluiten op een gebouwbeheersysteem is geen probleem met deze luchtgordijnen.

Persoonlijk advies

Vindt u persoonlijk advies prettiger of kunt u niet het juiste artikel vinden. Neem contact op met ons en krijg vrijblijvend gedegen en persoonlijk advies.

(0)13 545.02.22

Onze eigenschappen

  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk advies
  • Goede service
  • Maatwerk mogelijk