JTH - Akoestische Demper

v.a. € 247,00

De JTH is een modulaire akoestische demper toepasbaar in luchtkanalen welke met name bedoeld is voor het dempen van het geluid van roterende machines zoals ventilatoren.

Deze prijstechnisch zeer interessante geluidsdemper voor luchtkanalen biedt u door zijn modulaire opbouw altijd een passende oplossing. De dempers zijn toepasbaar bij luchtkanalen van 200 x 200 mm tot 3000 x 3000 mm.  Oplossingen voor grotere maten zijn uiteraard op aanvraag te realiseren.

Deze demper blinkt verder uit in de demping van lage frequentie zoals die vaak voor komen bij roterende machines zoals ventilatoren. De totale demping die gehaald kan worden met deze demper bedraagt maarliefst 51 dB.

Ook de montagemogelijkheden van deze dempers bieden geen enkele beperking. Zo kan hij liggend zowel horizontaal en verticaal toegepast worden maar ook toepassen en een stijgend of dalend kanaal is geen probleem en beinvloed de werking van de demping niet.

Met een geavanceerd computerprogramma bepalen wij welk type van deze dempers het beste toegepast kunnen worden om het resultaat te behalen wat u wenst. Zo kunnen wij de geluidsdempers selecteren op geluidsdemping op een bepaalde frequentie of totale geluidsdemping

 

Persoonlijk advies

Vindt u persoonlijk advies prettiger of kunt u niet het juiste artikel vinden. Neem contact op met ons en krijg vrijblijvend gedegen en persoonlijk advies.

(0)13 545.02.22

Onze eigenschappen

  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk advies
  • Goede service
  • Maatwerk mogelijk