Li 3/4 - Industrieel luchtgordijn

v.a. € 3904,00

Deze luchtgordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar de standaard luchtgordijnen te weinig verwarmingsvermogen hebben of een grotere luchtstroom gewenst is.

Deze luchtgordijnen worden standaard geleverd met een Ditronic (plus) controller en ophangset. Met deze besturing kunt u ook meerdere luchtgordijnen koppelen en bedienen met een besturing.

Over de Li 3/4 serie

De Li serie is een van de meest verkochte serie luchtgordijnen voor het midden en klein bedrijf. Met zijn moderne uiterlijk is hij geschikt voor bijna ieder toepassing van banken en hotels tot kantoren, winkels, supermarkten, beursgebouwen en industriŽle toepassingen.

Dit extra zwaar uitgevoerde luchtgordijn wordt vaak toegepast in de industrie omdat hier vaak vraag is naar een krachtiger luchtgordijn dan de standaard Li uitvoering

Alle luchtgordijnen van deze serie zijn voorzien van een EU2 filter. Deze zorgt ervoor dat alle lucht die door het luchtgordijn heen gaat automatisch gereinigd wordt. Op deze manier zorgt het luchtgordijn dus voor een schonere lucht.

De Li luchtgordijnen van Revo-air zijn leverbaar in alle RAL kleuren (meerprijs op aanvraag). De standaard geleverde kleur is RAL9010.

Persoonlijk advies

Vindt u persoonlijk advies prettiger of kunt u niet het juiste artikel vinden. Neem contact op met ons en krijg vrijblijvend gedegen en persoonlijk advies.

(0)13 545.02.22

Onze eigenschappen

  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk advies
  • Goede service
  • Maatwerk mogelijk