Eerste industrieel luchtgordijn bij Energypellets te Moerdijk.

Geplaatst op 28 juni

Het allereerste industriŽle luchtgordijn van Revo-air zal op korte termijn geplaatst worden bij Energypellets te Moerdijk.††

Energypellets een onderdeel van de Labee group is†een fabrikant van pellets voor energiecentrales en houtstof wil met het plaatsen van een luchtgordijn de koude trek in de productie hal voorkomen.††

Om hier zorg voor te dragen hebben wij samen met de klant gezocht naar een passende oplossing. De beste optie voor dit probleem was het plaatsen van twee Revo-air Axi units. Een unit van 2,1M en een unit van 2,6M. Deze units welke middels computersoftware samengesteld zijn voor de klant†worden op dit moment geproduceerd enmet een levertijd van 3 weken was Energypellets ook erg content.

Voor de ophanging kon in dit geval geen gebruik gemaakt worden van de standaard ophangset daarom is ervoor gekozen om ter plaatse een constructie in elkaar te zetten waar het luchtgordijn aan zal komen hangen.

Binnen een aantal weken zal het plaatsen van het luchtgordijn gerealiseerd worden. Foto's van de complete constructie incl. twee Revo-air luchtgordijnen zal dus later volgen.

Meer informatie over Energypellets vindt u hier.

Meer informatie over de Axi Unit van Revo-air vind u hier.